Protech – Diler HusqvarnaPolityka prywatności - Protech - Diler Husqvarna

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu http://protechsc.pl/

1.     Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług w serwisie http://protechsc.pl/

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest:

Przedsiębiorstwo „Protech“ sc, Tomasz Zdrojewski, Beata Pedrycz-Zdrojewska, 

ul. Łódzka 9/13, 87-100 Toruń,

NIP: 956-20-79-402

 

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach poprzez gromadzenie plików “cookies”.

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. W celu ciągłego doskonalenia usług i użyteczności serwisu internetowego  nasza firma korzysta z narzędzi do analityki internetowej Google Analytics udostępnianego przez firmę Google.Serwis korzysta z narzędzia Google Analytics w celach statystycznych. Google gwarantuje poufność danych zapisywanych w jego bazach. O sposobie zabezpieczania danych przez  można przeczytać tu: https://privacy.google.com/businesses/processorterms/

Pliki cookies, czyli pliki tekstowe umieszczane na komputerze użytkownika, umożliwiają analizowanie sposobu korzystania z witryny przez użytkownika. Pliki te służą do przechowywania informacji, np. o czasie rozpoczęcia bieżących odwiedzin oraz o tym, czy użytkownik odwiedził już kiedyś naszą stronę www i z jakiej witryny na nią trafił.

8. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

9. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez Przedsiębiorstwo „Protech“ sc, Tomasz Zdrojewski, Beata Pedrycz-Zdrojewska. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.